Mijn missie met Veranderlef is
mensen helpen kiezen voor zichzelf.
Met zelfliefde en energie.
Zodat jij je beste leven kan leven!

oprichter veranderlef & Coach

Sabiha Kiris

 

De afgelopen 15 jaar heeft Sabiha zich ingezet om mensen te helpen veranderen op belangrijke momenten in hun leven. Dit heeft ze gedaan door mensen te coachen, in groepen te trainen of als mentor te fungeren. Haar manier van coachen hebben mensen geholpen een beter beeld van zichzelf te krijgen, effectief te communiceren en in te zien waar ze invloed op hebben. 

De kern van haar methodiek draait om het creëren en behouden van een hechte relatie met jezelf en hoe je op een constructieve manier invloed kan hebben op je dagelijkse energie. Een essentieel onderdeel hiervan is keuzes maken, durven kiezen en liefde voor jezelf. Dit is de basis voor persoonlijk geluk en goede energie.

Sabiha Kiris

“Mijn persoonlijke missie is dat jij de beste relatie met jezelf hebt en daarbij levenslang geluksgevoel ervaart vanuit je kern.”

Waarom is Veranderlef ontstaan?

Veel mensen willen verandering, alleen durven ze niet een stap te nemen. Ze denken lang na over wat ze willen en lopen tegen allerlei angsten aan. Ik geloof erin dat verandering goed voor je is! En wil jou helpen door die angsten heen te komen om een stap te nemen. 

 

Met Veranderlef krijg jij een mindset waarmee je met zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen. 

En daarbij durven kiezen voor jezelf.

 

Voor verandering heb je actie nodig. En de moed om te durven vertrouwen dat je zal groeien als mens. 

En daarvoor is een enorme dosis lef nodig! Dus vind je Veranderlef en maak je dromen waar!

Wat zeggen anderen over Sabiha

"Werken met Sabiha was voor mij verfrissend, verhelderend en soms confronterend. Ze is helder en eerlijk in haar communicatie en motiveert mij om de grenzen van mijn comfortzone op te zoeken. Hierdoor durf ik mijn doelstellingen naar boven bij te stellen wat resulteert in betere resultaten voor mijn bedrijf. Met haar natuurlijke passie voor het helpen van anderen en haar blijvende betrokkenheid heeft zij mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb gedurende kortere periodes over meerdere jaren haar hulp ingeschakeld en zal dit blijven doen wanneer ik coachingsvragen heb."
testimonial
Michel van der Logt
Online business coach
"Ik heb Sabiha benaderd omdat ik last had van een situatie met mijn familie. Ik begreep niet waarom dat mij overkwam. Het is een vicieuze cirkel. Ik kroop in mijn slachtofferrol en dacht nergens iets aan te kunnen doen. Na een intensief gesprek met Sabiha, heeft zij mij ervan bewust gemaakt dat ik mijn grenzen moet aangeven en durven "nee" zeggen, zonder daarbij de angst te hebben of ik dan wel of niet aardig gevonden word. Het heeft mij geholpen dat onder ogen te zien en mij daar (opnieuw) bewust van te zijn en te weten dat ik zelf de touwtjes in handen heb. Ik heb dus een keuze. Ik voel me weer in balans!"
Testimonial Shami Rajab
Shami Rajab
Entrepeneur Sociaal Domein
"Ik ben met Sabiha in contact gekomen omdat ik een carrière switch wilde maken van een onderneming naar een nieuwe baan. Na een uitgebreid en erg leuk telefonisch gesprek had ik vier dagen later mijn eerste afspraak met haar. Dit verliep erg prettig en het werd mij meteen duidelijk dat Sabiha mij specifiek wilde helpen met de facetten van solliciteren waar ik de meeste moeite mee had. Tijdens de sollicitaties stond Sabiha mij heel gericht en te allen tijde zeer professioneel bij. We hadden elke week een doelgerichte afspraak en we maakten een topbrief voor mijn nieuwe droombaan. Binnen twee maanden werd ik ook hier aangenomen. Mede doordat ik goed voorbereid en erg enthousiast de procedure kon doorlopen. Sabiha is een serieuze, motiverende en erg sympathieke coach die ik iedereen toe wens en aanraad. Super bedankt!"
Henri van den Berk
Machinist NS

Mijn resultaten

0 +
Jaar Werkervaring
0
mensen gecoacht
0 +
Glimlachen

Vraag een gratis intake aan