veelgestelde
vragen

Kies vanaf vandaag voor jezelf.

Gun jezelf een goed leven met innerlijke rust en veel zelfliefde.

questionmark

Over de programma's

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op. Ik beantwoord je vragen graag!

Je mag altijd om hulp vragen. Vooral wanneer je hierover nadenkt, is het goed om het te bespreken. Of wanneer jij het gevoel hebt dat je niet zo goed weet welke stap je moet zetten om vooruit te komen. Of misschien omdat je een stok achter de deur nodig hebt. 

Veranderlef staat voor coachen met lef. Ik geef je eerlijke feedback en help je denkpatronen te herkennen en jezelf verder te helpen. In mijn programma’s zijn veel wetenschappelijke onderzoeken verwerkt in combinatie met een flinke dosis ervaringsdeskundigheid. 

Je kan gemiddeld 2 uur rekenen voor de opdrachten die je wekelijks doet en daarnaast ongeveer 1 uur coaching per week. In totaal investeer je 2 tot 4 uur per week aan je persoonlijke ontwikkeling. 

De toegepaste coachingsmethodieken zijn afgestemd op jouw hulpvraag. Ik ben in ieder geval overtuigd van de methodieken RET, Motiverende gespreksvoering, Mental coaching, Socratische methodiek en Doelgericht coachen.  

Ik ben gespecialiseerd in Loopbaan coaching, Vitaliteit en Re-integratie. Mijn programma’s zijn gebouwd om een stevige relatie met jezelf te krijgen zodat jij de nodige fundament hebt om een leven lang op te bouwen. Als je meer wilt weten over de inhoud van mijn programma’s, neem dan contact op of vraag de brochure aan. 

De beste manier om hierachter te komen, is door een gratis intake aan te vragen. Ik vind het belangrijk dat jij goed geholpen wordt en ga daarom altijd uit van jouw hulpvraag. 

over praktische zaken

Stuur een e-mail naar info@veranderlef.nl of bel naar (+31) 06-41967850. 

Ja, dat doe ik zeker! Naast mijn ervaring als coach, werk ik ook als trainer gewerkt. Ik geef trainingen of workshops Burn-out Preventie, Effectieve communicatie en Sollicitatietrainingen op aanvraag. Je kan je daarvoor aanmelden door een e-mail te sturen. 

Ja, dat is mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op via telefoonnummer 06-41967850 zodat we kunnen bespreken wat de hulpvraag is. 

Neem dan contact met mij op door een bericht te sturen of te bellen.