Liefde Voor Jezelf

Het programma “Liefde Voor Jezelf” gaat over hoe jij jezelf liefde kan leren geven. En zo je “cup of love” gevuld houdt, zonder dat je daarbij afhankelijk hoeft te zijn van anderen. Het gaat om de belangrijkste vriendschap van je leven, namelijk die met jezelf. Dit programma heeft als doel om te ontdekken wat jij nodig hebt om liefde te ervaren bij jezelf. En wat jij kan doen om jezelf voldoende liefde te geven. Een programma gevuld met eerlijkheid, zelfliefde, in de spiegel durven kijken en een fijne manier van communiceren met jezelf. Kies nu voor de beste relatie met jezelf!

Dit programma is zorgvuldig in elkaar gezet om jou te doen helpen vooruit te komen en de kracht te vinden om voor altijd de veranderingen te kunnen maken die jij wilt.  

programma onderdelen

(Kies wat jij nodig hebt)

Personal coaching

Meer >>

Personal Coaching

Kies voor tijd voor jezelf en vind het antwoord op je levensvragen.

Zelfvertrouwen

Meer >>

Zelfvertrouwen

Ontdek wat helpt je zelfvertrouwen te vergroten. Leer je kritische stem herkennen en hoe je die kan omzetten naar positieve gedachten.

Liefde voor jezelf

Meer >>

Liefde voor jezelf

Leer jezelf waarderen en de liefde geven die jij nodig hebt. Ontdek hoe je de relatie met jezelf kan versterken. Leer beter voor jezelf zorgen.

Kernwaarden

Meer >>

Kernwaarden

Ontdek wat voor jou belangrijk is in het leven. En waar jij energie van krijgt. Zodat je kan kiezen vanuit je kern.

Communiceren met jezef

Meer >>

Communiceren met jezelf

Leer communiceren met jezelf op een liefdevolle manier. Ontdek je eigen liefdestaal. Zodat jij jezelf kan geven wat je nodig hebt.

Grenzen stellen

Meer >>

Grenzen stellen

Ontdek wanneer jij je grens overgaat en leer je grenzen aangeven zonder schuldgevoel op een manier wat bij jou past.

Wil je meer informatie? Of wil je weten of dit programma bij je past?

Laten we eerst kennis maken! Ontdek of ik de coach ben die bij jou past. 

Ontspannen een gesprek voeren vanaf jouw bank of tijdens een wandeling in het bos. 

In deze tijd waarin we allemaal gehaast zijn, is het wel heel prettig om vanaf je eigen plek een coaching gesprek te voeren. Daarom werk ik voornamelijk met coaching calls. Ook kan ik gesprekken inplannen in Eindhoven. 

Dit programma is speciaal ontwikkeld op de vraag en behoefte van mijn klanten. Het is een combinatie van lezen, doen, voelen en luisteren. En ondernemen. Ik help je stappen zetten!

De coaching methodes bevatten verschillende wetenschappelijke maar ook op eigen levenservaring gerichte technieken. 

Op deze manier wil ik mensen helpen aan de beste relatie met zichzelf. 

Laten we eerst kennismaken!

Meld je aan voor de wachtlijst van de cursus "Grenzen stellen zonder schuldgevoel"

Leer praktische manieren om je grenzen aan te geven. Leer waar jouw grenzen liggen. Houd meer ruimte, tijd en energie over!

Tijd voor jezelf nodig?

Je wilt meer tijd voor jezelf, minder stress, meer rust en meer energie. Je wilt meer dingen doen die jou gelukkig maken. En dat betekent dat je vaker nee moet zeggen, minder werkdruk wilt en meer zelfvertrouwen om je grenzen aan te geven.  
Heb je ook wel eens gedacht: vanaf morgen ga ik NEE zeggen tegen alles wat ik niet wil. 
Ik ga dan eerst nadenken of ik iets wil voordat ik ja zeg tegen mijn collega, ik ga bij mijn leidinggevende aangeven dat de werkdruk te hoog is, dat ik een week vrij wil, etc.  


Maar de dag dat je aan het werk bent, word je weer geleefd en gaat alles langs je heen en baal je aan het einde van de dag van jezelf. Niet alleen heb je geen gesprek aangevraagd bij je leidinggevende, maar je hebt ook nog eens ja gezegd tegen nog meer werk.. En je werk zelf is ook niet af. Je voelt veel onrust en stress en kan thuis moeilijk ontspannen.  
Of je moeder/vader/broer/zus verwacht je zoals gewoonlijk ieder weekend, terwijl je nul energie hebt om ergens naartoe te gaan. Je gaat toch omdat je je verplicht voelt en geen nee durft te zeggen..bang dat je hem of haar kwetst. Vervolgens zit je daar de hele avond en ben je met je gedachten ergens anders omdat je overloopt. Als je thuiskomt voel je je dubbel slecht. Niet alleen voel je je behoorlijk energieloos, je hebt ook het gevoel dat je er niet helemaal bij was.  


Die ene vriendin belt je op om haar hart te luchten over haar zoveelste ruzie met haar vriend. Eigenlijk ben je helemaal niet in staat om naar haar te luisteren. Je hebt een lange dag op werk gehad en dit is de zoveelste keer dat zij met haar verhaal komt. Je wilt een goede vriendin voor haar zijn, maar je had ook met jezelf afgesproken dat je vanavond dat ene boek wil uitlezen. Je voelt je schuldig en gaat toch het gesprek met haar aan en je voelt je geïrriteerd en teleurgesteld in jezelf als je ophangt. Je baalt dat je niet voor jezelf durft te kiezen en begint ook te twijfelen aan jullie vriendschap.  
 
Herkenbaar? 
Het kan dus anders!
 
Ik leer je graag hoe je op een prettige, fijne manier je grenzen kan aangeven op een manier wat bij jou past. Waar je nog altijd jezelf bent en met zelfvertrouwen NEE kan zeggen.  
 
In deze cursus leer je: 
- Wat jouw persoonlijke grenzen zijn. Voor ieder mens werkt dit anders en jij bent daar ook uniek in! 
- Inzicht krijgt wanneer je last krijgt van stress en wat je daarmee kan doen. 
- Hoe je praktisch grenzen kan stellen in de praktijk op een manier dat sociaal geaccepteerd wordt. 
- Hoe je behulpzaam kan zijn, zonder je eigen grenzen te overschrijden. 
- Waarom jij het waard bent om je grenzen voor te stellen.  

Meld je aan door je email achter te laten, dan krijg je bericht wanneer de cursus gaat starten!