Burn-out Preventie

Dit programma gaat over energiek leven. Een programma dat helpt grenzen te herkennen, beter voor jezelf te zorgen en lef creëert om nee te zeggen. Hiermee wil ik mensen helpen met het voorkomen van een Burn-out of helpen herstellen, met als doel dat het je niet meer overkomt. Kies nu voor meer energie! 

Dit programma is na zorgvuldig onderzoek gecreëerd om jou te helpen voorkomen of herstellen van een burnout en een energiek leven te leiden.  Ik help je keuzes maken en beter voor jezelf zorgen!

programma onderdelen

(Kies wat jij nodig hebt)

Burnout Preventie

Meer >>

Burnout Preventie

Kies voor het voorkomen van een Burnout door tijdig aan je energie te werken. Dit onderdeel is bedoeld voor mensen die het gevoel hebben dat ze tegen een Burnout aan zitten.

Vitaal Leven

Meer >>

Vitaal leven

Ontdek wat jij nodig hebt om vitaler te leven. We kijken naar voeding, dagelijkse beweging en op welke manier jij rust kan nemen om weer op te kunnen laden.

Burnout Herstel

Meer >>

Burnout Herstel

Wij helpen je terug komen in je energie na een Burnout. Met extra aandacht voor het goed zorgen voor jezelf in de toekomst en het behouden van je energie.

Kernwaarden

Meer >>

Kernwaarden

Ontdek wat voor jou belangrijk is in het leven. En waar jij energie van krijgt.

Liefde voor jezelf

Meer >>

Liefde voor jezelf

Leer jezelf waarderen en de liefde geven die je nodig hebt. Ontdek hoe je de relatie met jezelf kan versterken. Leer beter voor jezelf zorgen.

Grenzen stellen

Meer >>

Grenzen stellen

Ontdek wanneer jij je grens overgaat en leer je grenzen aangeven zonder schuldgevoel op een manier wat bij jou past.

Time management

Meer >>

Time management

Leer je eigen tijdsplanning maken voor een leven in balans. Waar ruimte is om even "niks" te doen.

Wil je meer informatie? Of wil je weten of dit programma bij je past?

Neem vrijblijvend contact op als je  vragen hebt of neem contact op voor een (online) kennismakingsgesprek. 

Heerlijk ontspannen een gesprek voeren vanaf jouw bank.

In deze tijd waarin we allemaal gehaast zijn, is het wel heel prettig om vanaf je eigen vertrouwde bank een coaching gesprek te voeren. Daarom werk ik met coaching calls. 

De vraag en behoefte van mijn klanten staan centraal. Daarom heb ik verschillende programma's ontwikkeld. Het is een combinatie van lezen, doen, voelen en luisteren. En ondernemen. Ik help je op weg om stappen zetten.

Mijn coaching bevat verschillende wetenschappelijke methodieken in combinatie met eigen levenservaring. 

Laten we eerst kennismaken!

Meld je aan voor de wachtlijst van de cursus "Grenzen stellen zonder schuldgevoel"

Leer praktische manieren om je grenzen aan te geven. Leer waar jouw grenzen liggen. Houd meer ruimte, tijd en energie over!

Tijd voor jezelf nodig?

Je wilt meer tijd voor jezelf, minder stress, meer rust en meer energie. Je wilt meer dingen doen die jou gelukkig maken. En dat betekent dat je vaker nee moet zeggen, minder werkdruk wilt en meer zelfvertrouwen om je grenzen aan te geven.  
Heb je ook wel eens gedacht: vanaf morgen ga ik NEE zeggen tegen alles wat ik niet wil. 
Ik ga dan eerst nadenken of ik iets wil voordat ik ja zeg tegen mijn collega, ik ga bij mijn leidinggevende aangeven dat de werkdruk te hoog is, dat ik een week vrij wil, etc.  


Maar de dag dat je aan het werk bent, word je weer geleefd en gaat alles langs je heen en baal je aan het einde van de dag van jezelf. Niet alleen heb je geen gesprek aangevraagd bij je leidinggevende, maar je hebt ook nog eens ja gezegd tegen nog meer werk.. En je werk zelf is ook niet af. Je voelt veel onrust en stress en kan thuis moeilijk ontspannen.  
Of je moeder/vader/broer/zus verwacht je zoals gewoonlijk ieder weekend, terwijl je nul energie hebt om ergens naartoe te gaan. Je gaat toch omdat je je verplicht voelt en geen nee durft te zeggen..bang dat je hem of haar kwetst. Vervolgens zit je daar de hele avond en ben je met je gedachten ergens anders omdat je overloopt. Als je thuiskomt voel je je dubbel slecht. Niet alleen voel je je behoorlijk energieloos, je hebt ook het gevoel dat je er niet helemaal bij was.  


Die ene vriendin belt je op om haar hart te luchten over haar zoveelste ruzie met haar vriend. Eigenlijk ben je helemaal niet in staat om naar haar te luisteren. Je hebt een lange dag op werk gehad en dit is de zoveelste keer dat zij met haar verhaal komt. Je wilt een goede vriendin voor haar zijn, maar je had ook met jezelf afgesproken dat je vanavond dat ene boek wil uitlezen. Je voelt je schuldig en gaat toch het gesprek met haar aan en je voelt je geïrriteerd en teleurgesteld in jezelf als je ophangt. Je baalt dat je niet voor jezelf durft te kiezen en begint ook te twijfelen aan jullie vriendschap.  
 
Herkenbaar? 
Het kan dus anders!
 
Ik leer je graag hoe je op een prettige, fijne manier je grenzen kan aangeven op een manier wat bij jou past. Waar je nog altijd jezelf bent en met zelfvertrouwen NEE kan zeggen.  
 
In deze cursus leer je: 
- Wat jouw persoonlijke grenzen zijn. Voor ieder mens werkt dit anders en jij bent daar ook uniek in! 
- Inzicht krijgt wanneer je last krijgt van stress en wat je daarmee kan doen. 
- Hoe je praktisch grenzen kan stellen in de praktijk op een manier dat sociaal geaccepteerd wordt. 
- Hoe je behulpzaam kan zijn, zonder je eigen grenzen te overschrijden. 
- Waarom jij het waard bent om je grenzen voor te stellen.  

Meld je aan door je email achter te laten, dan krijg je bericht wanneer de cursus gaat starten!