Programma's

Coaching programma’s speciaal afgestemd op jouw hulpvraag!

Kies vanaf vandaag voor jezelf.

Gun jezelf een goed leven met innerlijke rust en veel zelfliefde.

De meest belangrijke en duurzame relatie die je hebt, is die met jezelf. Jij bent het startpunt van alles in je leven. Zorg voor jezelf en je innerlijke glimlach in goede en slechte tijden.

Ik sta voor het verspreiden van meer zelfliefde en wil hieraan mijn bijdrage leveren. 

20200909_152137

Hoe werkt het?

Eerst luister ik naar jouw hulpvraag tijdens een gratis intake. Dit kan telefonisch of via videobellen. Vervolgens bied ik een op maat gemaakt programma aan in de vorm van coaching calls, opdrachten, feedback en een plan van aanpak. 

student, typing, keyboard

Maak tijdens je coaching call een wandeling of praat vanaf je eigen comfortabele bank. Je bent ook welkom in Eindhoven op Strijp-S. 

coaching call
Coaching call

Video bellen of telefonisch, waar je maar wilt, overal ter wereld. 

Waar vindt het plaats?

De coaching vindt voornamelijk via videobellen  plaats. Maar de eerste gesprekken kunnen ook plaats vinden in Eindhoven. Net wat jij prettig vindt! Door middel van videobellen heb jij de flexibiliteit om overal en wanneer je wilt een afspraak in te plannen. Wat het beste bij jou past! 

Resultaten

0 +
Jaar Werkervaring
0
Coachees
0 +
Glimlachen

Vraag een gratis intake aan

Meld je aan voor de wachtlijst van de cursus "Grenzen stellen zonder schuldgevoel"

Leer praktische manieren om je grenzen aan te geven. Leer waar jouw grenzen liggen. Houd meer ruimte, tijd en energie over!

Tijd voor jezelf nodig?

Je wilt meer tijd voor jezelf, minder stress, meer rust en meer energie. Je wilt meer dingen doen die jou gelukkig maken. En dat betekent dat je vaker nee moet zeggen, minder werkdruk wilt en meer zelfvertrouwen om je grenzen aan te geven.  
Heb je ook wel eens gedacht: vanaf morgen ga ik NEE zeggen tegen alles wat ik niet wil. 
Ik ga dan eerst nadenken of ik iets wil voordat ik ja zeg tegen mijn collega, ik ga bij mijn leidinggevende aangeven dat de werkdruk te hoog is, dat ik een week vrij wil, etc.  


Maar de dag dat je aan het werk bent, word je weer geleefd en gaat alles langs je heen en baal je aan het einde van de dag van jezelf. Niet alleen heb je geen gesprek aangevraagd bij je leidinggevende, maar je hebt ook nog eens ja gezegd tegen nog meer werk.. En je werk zelf is ook niet af. Je voelt veel onrust en stress en kan thuis moeilijk ontspannen.  
Of je moeder/vader/broer/zus verwacht je zoals gewoonlijk ieder weekend, terwijl je nul energie hebt om ergens naartoe te gaan. Je gaat toch omdat je je verplicht voelt en geen nee durft te zeggen..bang dat je hem of haar kwetst. Vervolgens zit je daar de hele avond en ben je met je gedachten ergens anders omdat je overloopt. Als je thuiskomt voel je je dubbel slecht. Niet alleen voel je je behoorlijk energieloos, je hebt ook het gevoel dat je er niet helemaal bij was.  


Die ene vriendin belt je op om haar hart te luchten over haar zoveelste ruzie met haar vriend. Eigenlijk ben je helemaal niet in staat om naar haar te luisteren. Je hebt een lange dag op werk gehad en dit is de zoveelste keer dat zij met haar verhaal komt. Je wilt een goede vriendin voor haar zijn, maar je had ook met jezelf afgesproken dat je vanavond dat ene boek wil uitlezen. Je voelt je schuldig en gaat toch het gesprek met haar aan en je voelt je geïrriteerd en teleurgesteld in jezelf als je ophangt. Je baalt dat je niet voor jezelf durft te kiezen en begint ook te twijfelen aan jullie vriendschap.  
 
Herkenbaar? 
Het kan dus anders!
 
Ik leer je graag hoe je op een prettige, fijne manier je grenzen kan aangeven op een manier wat bij jou past. Waar je nog altijd jezelf bent en met zelfvertrouwen NEE kan zeggen.  
 
In deze cursus leer je: 
- Wat jouw persoonlijke grenzen zijn. Voor ieder mens werkt dit anders en jij bent daar ook uniek in! 
- Inzicht krijgt wanneer je last krijgt van stress en wat je daarmee kan doen. 
- Hoe je praktisch grenzen kan stellen in de praktijk op een manier dat sociaal geaccepteerd wordt. 
- Hoe je behulpzaam kan zijn, zonder je eigen grenzen te overschrijden. 
- Waarom jij het waard bent om je grenzen voor te stellen.  

Meld je aan door je email achter te laten, dan krijg je bericht wanneer de cursus gaat starten!